Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » WTF! - Implan Magnet pada lengan semata untuk lekatkan iPod tercinta (5 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Perghh memang hati kering lelaki ini apabila beliau cuba untuk memakai iPod pada pergelangan tangannya tanpa menggunakan tali. Dimana lelaki ini akan implankan Magnet di dalam lengan beliau, ngeri jugak la kalau tengok dye buat. Korang saksikan video di akhir post ini.


Dave Hurban Dinasti Tatu di Newfield, NJ, mengimplan empat magnet ke pergelangan tangannya bagi memegang iPod Nano pada setiap masa dimana saja. Ini trend terbaru memakai Nanos sebagai jam tangan. 

Saksikan video dan gambar-gambar penghasilan iPod Nano yang melekat di tangan...







Saksikan pula video ini....



TAOTAUAJER : Adoyai sungguh berani kan deorang modified pada anggota badan , dah la badan penuh dengan tatto lepastu buleh pulak letak magnet dalam kulit tu... macam yang tao pernah post dulu...

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post