Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » NGERI! - Rela Mengupas kulit demi TATTO nampak 3D (6 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Benar-benar extream tao kate kan, lelaki ini sanggup mengupas kulitnya sendiri semata-mata untuk menjadikan tatto di kakinya nampak benar-benar real. Yang nak di nampakkan realnya adelah Bentuk Boobs tatto perempuan pada kakinya.

Photobucket

ini la tatto yg nak di buatkan jadi 3D tengok lagi bawah nie..

Photobucket

tattoo perempuan pada kaki lelaki ini

Photobucket

mula-mula di tebuk dulu pada bahagian payudara perempuan tersebut

Photobucket

kemudian diletakkan bonggolan plastik berbentuk payudara..ala macam silikon la nak besarkan payudara

Photobucket

tengok dye relex jer..sempoi gler la, tu tengah jahit balik

Photobucket

taddaaa...da siap bonjolan boobs, nampak real timbulkan boobs nyer..huhu

Macam-macam la omputeh nieh, bukan-bukan jer. Sanggup buat macam nie walaupon sakit.

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post