Breaking

Friday, February 21, 2014

GEMPAR! - Apabila Video Serigala Jadian Berjaya Di Rakam Di Brazil [VIDEO]

TAOTAUAJER - Menggemparkan apabila sebuah rakaman dari kamera pengawal di Brazil berjaya merakamkan satu bentuk makhluk yang dianggap sebagai manusia serigala sedang berkeliaran di sebuah taman.


Klip video sepanjang 44 saat itu muncul di laman web YouTube. Sebelum daripada ramai yang mendakwa pernah melihat makhluk mengerikan itu di Bandar Sao Goncalo de Campos, berhampiran Kota Feira de Santana, di Negara Bahagian Bahia. Makhluk misteri itu pertama kali dilihat oleh seorang lelaki tempatan yang hanya dikenali sebagai Pingo.

Pingo mendakwa makhluk itu berlari ke arahnya, tapi dia berjaya melarikan diri.Dia menggambarkan makhluk itu sebagai raksasa hitam setinggi 1.5 meter.


Ramai orang menganggap makhluk itu hanyalah satu pembohongan. Tetapi beberapa orang lain menyatakan mereka pernah bertemu dengan makhluk tersebut sebagai manusia serigala itu.


Akibat dari kejadian kemunculan makhluk misteri itu, para pegawai kerajaan tempatan telah menguatkuasakan jam larangan pada pukul 21.00 malam.

Saksikan video misteri ini.. sumber : mirror.co.uk 

TAOTAUAJER : Sungguh menyeramkan pulak apabila saksikan video tersebut.. apakah benar serigala jadian itu wujud atau apakah makhluk yang berjaya dirakamkan oleh CCTV terseubut? - Koleksi Misteri


Adbox