Breaking

Friday, September 14, 2012

Subhanallah! - Fenomena awan arcus yang menggerunkan (5 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Pernah korang tengok awan yang seram atau luar biasa di langit? Subhanallah inilah Kehebatan Keajaiban Keindahan Kuasa Allah awan yang terbentuk ini sangat menakjubkan. Fenomena awan seperti ini jarang- jarang sekali dapat kita saksikan.


Awan sungguh menakjub dan menggerunkan ini jarang-jarang kita dapat melihatnya. Cuba korang bayangkan sekiranya awan ini bersifat pejal kemudian runtuh masyallah! tak tau la ape jadi. Seperti mana langit runtuh di Austrailia berjaya dirakamkan oleh David Dullaway pada tahun 2009

Gambar-gambar menakjubkan ini berjaya di tangkap oleh Jurugambar terkenal dan pemburu ribut iaitu Ryan McGinnis menangkap gambar-gambar yang menakjubkan awan arcus yang berlaku di Kearney, Nebraska, pada 7 Ogos.

TAOTAUAJER : Subhanallah betapa hebat ciptaan Allah, kalau korang nak tau melihat awan ciptaan Allah dapat menghasilkan pahala dan damai di hati. Ianya kerana setiap hidupan yang dicipta Allah di dunia ini sentiasa berzikir memuji kebesaran Allah. Kita ni bagaimana?  Ucapkanlah Subhanallah Allahuakbar - Koleksi Kejadian Pelik dan Luar Biasa.

Adbox