Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » TAO di Melekat dan di Hangitkan oleh NasiHangit
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post



TAOTAUAJER - Tepat pada 12.00 malam 6 Okt 2011 tao telah di hangitkan oleh nasihangit , dimana tao telah terpilih sebagai Blogger Hangit Minggu ini. Rasa nyer ini lah buat pertama kali nyer tao telah di wawancara oleh blogger dan gambar tao tersiar pada blog.



Habis hangit la tao buat masa seminggu nih melekat kat blog nasihangit nih, kepada korang yang ingin mencuba kehangitan ini korang boleh la pergi ke blog nasihangit.

Korang nak tau lebih lanjut ape yang tao perkatakan di nasihangit korang ley la pergi jenguk BLOGGER HANGIT MINGGU INI - TAO SLAYERZ .

Untuk menjadi blogger hangit korang boleh la mengisi butiran-butiran anda pada ruangan Segmen Blogger Hangit Minggu Ini . Tak susah mane pon korang tuliskan ape yang patut dan kalau anda bertuah korang akan terpilih untuk menghangitkan blog korang.

Tao amat bertuah sebab jadi blogger terhangit Pertama bagi nasihangit dan tao amat bertuah sebab nasihangit yang invite tao untuk join dan tao terpilih untuk di hangitkan.

Trimas nasihangit... kita tengok minggu depan sape yang kena.

Sayonara~ .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post