Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » Hot! Main kasar dengan Najib Razak
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Masih belum reda akan berita pemergian Steve Jobs iaitu pengasas Apple Inc. Satu post status Facebook yang di postkan oleh Najib Razak via twitter mendapat komen yang begitu banyak tapi ade la sorang Facebooker nih telah membusuk kat komen tersebut.

Photobucket

Korang tengok la sendiri beliau membalas
komen tersebut "bila u mau pergi teman Steve Jobs?"

Tao bukan nak bikin panas cuma dunia siber nih jangan la angap biasa-biasa jer nak bagi komen yang bukan-bukan lagi-lagi kepada Perdana Menteri kita sendiri, silap-silap kunpulan Gaysec yang terkenal tuh cari identiti korang dan sebarkan ke seluruh media macam Mak cik Hajjah Sitt Al-Wuzara tu pulak. Nanti busuk nama anda pulak !

Agak-agak la nak komen pon, berpada-pada la kalau tak suka pon.


Gambar : Credit to Busuk


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post