Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » GAMBAR & VIDEO nahas kemalangan Maut Simoncelli MotoGP Malaysia
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Semalam dunia di kejutkan dengan kemalangan Maut Simoncelli MotoGP Malaysia sehinggakan perlumbaan kategori berkenaan dibatalkan.

Saksikan lagi gambar-gambar yang diambil sewaktu kejadian dan Video nahas tersebut



Gambar Marco Simoncelli di gilis dari pandangan depan...memang dahsyat !


Kalau korang tengok muka Simoncelli tersembam dan terseret di atas litar, helmet pulak tercabut.


Saksikan video - video di bawah ini







Tao rasa Simoncelli bukan mati sebab kemalangan tersebut tetapi berkemungkinan sewaktu menunggang motosikal tersebut... cube korang tengok betul2 awal2 lagi dye bawak moto dah ilang kawalan tetapi dye tak lepaskan moto means that dye pengsan or mati atas moto dan mot tersebut melencong ketepi dan berkemungkinan gengaman tangan pada trottel moto tersebut terpulas disebabkan tangan yang jatuh dan moto tersebut masuk semula kedalam litar dan dilanggar oleh rossi dan edward.

Kalau ikot prosedur keselamatan sekiranya moto jatuh pemandu hendak lah melepaskan diri dari motor , tapi! dari kejadian ini kenapa Simoncelli tak lepas kan moto???

Lagi berita kemalangan Maut Simoncelli MotoGP Malaysia

Photobucket - GEMPAR! Marco Simoncelli mati kemalangan,MotoGP Malaysia dibatalkan !




.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post