MESTI TAU! - Tahu tak perbezaan antara sebatang rokok biasa dengan rokok tidak sah? -
Home » , , , , , , , , , , , , , , , , , , » OMG! - Wanita nieh ade tiga tetek ops!! Pelik sungguh (6 GAMBAR)

OMG! - Wanita nieh ade tiga tetek ops!! Pelik sungguh (6 GAMBAR)

Written By taoslayerz on Saturday, April 23, 2011 | 4:20 PM

TAOTAUAJER - Omg..kau korang nak tau memang pelik dan jarang-jarang kali dengar pasal wanita yang ada tiga payudara nieh. Sangat susah la.. tapi wanita nie memang pelik kerana mempunyai 3 payudara.

Photobucket
Korang tengok la..ade tiga kan

Namun perempuan ini merasa dirinya x pelik (tetapi kita yang pelik) dan daripada gambar ini dapat kita lihat.beliau tidak melakukan pembedahan untuk membuang atau cuba sembunyikan. beliau menerima kelebihan yang ada pada dirinya.

Gambar di bawah ini mungkin tidak sesuai untuk ditontonkan kepada kanak-kanak, sape yang da besar jer boleh tengok..hehe ( bugel sket )

Photobucket

Ops..ade tiga tu..


Ops..no censor..hee

Photobucket

TAOTAUAJER : Pergh..memang dahsyat..jangan sampai ader yang berdarah hidung tengok nieh ea..huhu.Bukan nak kata ape la mcm rezeki pempuan nieh la ade aset lebih..beruntung la lelaki dyer..hahaa - Koleksi Info Payudara

OMG! - Lelaki isap tetek perempuan pengsan selepas bergaduh...sialan!! - 

SERIUS! - Menghisap Payudara Selamatkan Perempuan dari Kanser? - 
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger