Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » OMG! - Status lucah dan biadap dari perempuan yang dera anak tirinya amat mengejutkan.
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Susulan kes penderaan yang berlaku pada seorang kanak-kanak perempuan berusia lima tahun oleh ibu tirinya, gambar-gambar ibu tiri dan gambar kecederaan mangsa tanpa ditapis tersebar di laman sosial.


Gambar-gambar yang dimuat naik oleh Sheila Khan itu telah dikongsi ramai pengguna Facebook dan mencetuskan kemarahan orang ramai yang berang dengan tindakan ibu tiri mangsa.

Kini, status terbaru wanita itu yang dimuatnaik di akaun facebooknya turut didedahkan kepada. Selain berbaur lucah, status ibu tiri ini juga amat biadap.

Memang sungguh mengejutkan. Korang baca selanjutnya di bawah :-

sumber : plbgaimacam.blogspot


VIDEO PENAHANAN IBU TIRI SUSPEK DERA - BERITA TERKINI TV1Ini rupa ibu tiri yang mendera Nur Zuliana hingga cacat....
Posted by TAOTAUAJER on Sunday, 28 June 2015

TAOTAUAJER : Kesian kat anak yang didera tu.. tak fikir ker perempuan ni? dah la sampak kecacatan kekap pulak tu. Update terkini perempuan dan lelakinya sekali telah di tangkap polis.


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post