Breaking

Saturday, March 1, 2014

WTF! - Lelaki Berasmara Dengan Kambing Dengan Alasan Dapat Keizinan Kambing !

TAOTAUAJER - Di Abuja, seorang penduduk kampung di Nigeria ditahan kerana berasmara dengan kambingnya tetapi tetap berkeras mengatakan dia tidak bersalah kerana sudah meminta kebenaran terlebih dulu daripada haiwan itu. Sepertimana yang laporkan oleh media semalam, Malam Kamisu Baranda diserahkan kepada polis oleh ketua kampung di Dutse sebelum direman.


Lelaki berusia 20 tahun itu mengakui berasmara dengan kambing sebanyak 10 kali sebelum ini. Dia mengulangi perbuatan itu kerana haiwan berkenaan benar-benar memuaskan nafsunya sehingga dia tidak berminat menjalin hubungan cinta dengan wanita.

Baranda berkata, dia membawa kambing berkenaan ke hutan berhampiran kediamannya untuk mengelak daripada rasa malu ketika melakukan perbuatan itu. Katanya, dia hanya berasmara dengan kambingnya sendiri, selain turut meminta kebenaran daripada haiwan itu sebelum berasmara.

Dia juga mendakwa tidak faham mengapa berasmara dengan haiwan adalah satu kesalahan. Baranda memberitahu jika dia tahu perbuatannya itu salah, dia tidak akan melakukan demikian. Ketua majistret Dutse kemudian mengarahkan Baranda dipenjara dua minggu atas kesalahan itu.

TAOTAUAJER : Wa Allahu'alam.. Apa ke bangang sungguh lelaki ni, gila seks lepas tu mintak kebenaran dengan kambing.. sah-sah la kambing tu xde akal. Ape nak jadi da dengan dunia nie, dah hampir kiamat - Koleksi WTF!


Adbox