Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » WOW! - Senjata Emas dan Bertahtakan Permata Kartel Dadah Di Muzium Tentera Mexico (26 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Mexico seringkali di kaitkan dengan dadah, manakala kumpulan kartel dadah yang telah wujud selama beberapa dekad menguasai pasaran borong dadah di Amerika Syarikat . Dengan itu juga telah banyak pengkapan dan rampasan yang telah di perolehi dan mengejutkan bilamana barang-barang yang dirampas, termasuk beberapa senjata dan senapang ketepatan tinggi yang dihiasi dengan emas, permata dan juga simbol agama, disimpan di muzium tentera Mexico.


Muzium swasta, yang terletak di Kementerian Pertahanan Negara, dibuka pada tahun 1985 dan digunakan oleh tentera untuk mendidik tentera untuk gaya hidup dan budaya kartel dadah.

Ini memaparkan berkilauan senjata mendedahkan gaya hidup yang semakin mewah daripada raja dadah Mexico. 
 

TAOTAUAJER : Giller la memang mewah dan rare kesemua senjata yang dirampas, susah nak jumpa nie bahkan di muzium senjata yang biasa pun tak ada koleksi macam ini. Buat pengatahun korang Mexico adalah pengeluar utama dadah dan negara transit, pembekal utama ganja dan pembekal utama methamphetamine ke Amerika Syarikat. Tak heran la macam mana deorang buat duit boleh beli benda macam ini. - Koleksi Emas


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post