Breaking

Monday, July 22, 2013

OMG! - Bermain Musik Di Atas Tali 300 M Di Atas Tanah (4 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Apabila ketinggian menjadi satu yang menakutkan bagi ramai orang tetapi tidak bagi seorang pengembara ini. Seorang pengembara ekstrim yang suka bermain musik, Mich Kemeter dan kawan-kawannya melakukan aksi nekad dengan bermain musik di ketinggian 300 meter dengan hanya bergantungan dengan seutas tali.

Mich Kemeter bergelantungan seperti kelelawar, dan rakan-rakannya menunggu di hammock

Mereka melakukan aksi nekat ini di jurang di Sungai Verdon, Perancis. Idea nekad ini timbul ketika Mich ingin bermain musik sambil menegembara.


3 orang pengembara ekstrem: Niccolo Zarattini (kanan), Mich Kemeter (kiri) dan Karine mencuba bermain musik di tempat ekstrem


Mich Kemeter meniti tali disaksikan teman-temannya. Benar-benar gila!Niccolo Zarattini meniti tali di ketinggian 300 meter sebelum sampai di hammock tempat rakan-rakannya berkumpul

TAOTAUAJER : Tindakan mereka ini amat nekat dan berani kerana hanya menggunakan seutas tali ajer untuk meniti dan bergantunggan hammock. Sememangnya permandangan yang dapat mereka amati sangatlah indah dan menarik. Kalau korang ada berani nak cuba kerja fila macam nie? - Koleksi OMG! 

Adbox