Breaking

Thursday, June 13, 2013

OMG! - Lelaki China Berjaya Tangkap Alien Dan Disimpan Dalam Freezer Di China (9 Gambar)

TAOTAUAJER - Seorang lelaki Cina menyebarkan gambar dia bergambar bersebelahan dengan 'alien' yang dimana beliau mendakwa telah terperangkap selepas kemalangan mendarat. Gambar-gambar Mr Li berdiri di sebelah alien telah mencetuskan kegilaan laman rangkaian sosial spekulasi di seluruh China.


 Encik Li mendakwa dia menyaksikan formasi UFO yang berlegar di langit malam sepanjang Sungai Kuning di wilayah Shangdong Binzhou.

Polis mengeluarkan satu kenyataan berkata yang meyakinkan. Sebenarnya, ia bukan satu bentuk kehidupan tetapi ia getah berkualiti tinggi.

Alien yang ditemui oleh seorang lelaki di Binzhou adalah getah tiruan yang berkualiti tinggi,' Polis Jinan yang dipaparkan di microblog Sina. 'Tubuh ini terdiri daripada getah berkualiti tinggi.' 

SUMBER : Dailymail, ChinaSmack

 TAOTAUAJER : Tengok macam pelik jer, macam squidward dalam cerita spongebob pon ade. Memang susah nak percaya, sebab ia dekat china.. kat china apa ajer yang tak boleh di tiru? ini sememangnyer kemahiran deorang. Apa kata korang pulak? Percaya ke? - Koleksi Misteri 


Adbox