Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » » » » » » » » » » GEMPAR! - Mayat Makhluk Asing Ditemui Di Salji Siberia [VIDEO]
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Kali nie cerita pasal alien la pulak..di jumpai di Alien crash site dimana makhluk alien tersebut telah mati kesejukan.


Satu klip video yang bocor di Internet menunjukkan satu bangkai mahkluk asing ditemui di wilayah Siberia, Rusia.

Photobucket

saksikan video dibawah !!

Bangkai berkenaan ditemui di kawasan bersalji selepas satu objek besar dipercayai objek terbang tidak dikenali (UFO) bercahaya merah jambu dan biru menjunam ke Bumi sebelum terhempas di wilayah Irkutsk lebih sebulan lalu.

Kejadian itu disaksikan ratusan penduduk setempat manakala satu pasukan terdiri daripada beberapa ejen perkhidmatan rahsia dan pegawai Kementerian Sains Rusia tiba di lokasi kejadian beberapa jam kemudian.

Insiden yang jarang berlaku itu turut mendapat liputan meluas di Rusia termasuk agensi berita rasmiInterfax tetapi ia dipinggirkan oleh media Barat, dipercayai bagi menyembunyikannya daripada pengetahuan umum.

Klip video tersebut yang menunjukkan bangkai makhluk asing yang ditemui di wilayah Republik Buryatia, Siberia, tidak jauh tempat UFO itu terhempas di wilayah Irkutsk kini boleh ditonton di laman YouTube.

Makhluk asing itu terselamat dalam nahas udara itu ia tetapi mati tidak lama kemudian ekoran iklim sejuk Rusia yang ekstrem. - Agensi

Korang boleh lah tengok video dibawah nie..


TAOTAUAJER : Memang pelik..adakah benar? tak tunjuk la pulak kapal angkasa yang terhempas dan kecik jer aliennyer nieh ek...hrmm, tak tau ape nak dikata - Koleksi x-file misteri dunia

GEMPAR! - UFO gergasi melintasi loji nuklear Fukishima 
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post