Breaking

Wednesday, March 20, 2013

HORROR! - Pay*dara Lauren Terkoyak Sehingga Implan Keluar dari Buah D@da (2 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Walaupun menghabiskan wang sehingga £4,000 (RM18,888) untuk mencantikkan payudaranya menjadikan lebih besar dan montok, tatapi kini seorang wanita ini terpaksa berdepan dengan realiti menakutkan.


Bagi Lauren Yardley, 25, ia memang pengalaman amat pahit apabila payudaranya tiba-tiba terkoyak dan menyebabkan implan yang dimasukkan ke situ terkeluar. Kata Lauren, pada awalnya dia mendapatkan khidmat pakar untuk membesarkan payudara daripada saiz A kepada DD.

“Saya malu kerana dada saya seperti budak lelaki,” katanya. Dua bulan selepas memperoleh saiz yang diidamkan, Lauren menyedari ada sesuatu yang tidak kena apabila payudara kanannya lebih besar berbanding kiri.

Katanya, payudara itu juga lebih keras daripada sepatutnya. Keadaan itu, katanya, menyebabkan Lauren berasa tidak selesa.“Apabila dirujuk kepada doktor, saya diberitahu implan berkenaan tidak diterima badan dan pembedahan semula terpaksa dilakukan,” katanya.

Mengerikan apabila Implan Payudara terkoyak

Walaupun baru dua bulan, tisu di sekitar implan itu mengetat dan menolaknya ke luar melalui kesan jahitan di bahagian bawah payudara Lauren. Selepas diperiksa, doktor berkata, implan itu tidak boleh dimasukkan semula kerana tubuh Lauren perlukan masa untuk sembuh.

Justeru, Lauren terpaksa hidup dengan payudaranya tidak seimbang selama enam bulan. Disebabkan malu, Lauren - berasal dari Coventry - menggunakan potongan daging ayam untuk dimasukkan ke colinya bagi menyeimbangkan payudara berkenaan sementara menunggu waktu dibedah semula. Hasil pengalaman pahit dan menyakitkan itu, Lauren menasihati wanita lain supaya lebih berhati-hati.

“Saya sendiri tak percaya apabila implan itu mula keluar sedikit demi sedikit dari payudara,” katanya. Ketika diperiksa, doktor sendiri mengakui tidak pernah melihat insiden itu berlaku.

Bagaimanapun, Lauren bersyukur kerana keadaan masih boleh diselamatkan.“Perkara paling menakutkan ialah apabila saya hanya mempunyai satu payudara selama tujuh bulan,” katanya.

SUMBER: myMetro

TAOTAUAJER : Sangat mengerikan apabila implan payudara koyak... tubuh seksi secara cepat bukan hal yang seksi kalau dah terkoyak macam ini memang merana nasib baik perempuan ini boleh diselamatkan.

Adbox