Breaking

Wednesday, March 20, 2013

ANEH! - Wanita Kahwin 5 Orang Suami Sekali Gus (3 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Kalau kita di malaysia lelaki berkahwin empat pon sudah cukup menggemparkan kita, kerana ia jarang-jarang. Tapi lain pula di India apabila seorang pengantin perempuan untuk lima pengantin lelaki. Tentu pelikkan? Tambah pelik apabila semua pengantin lelaki adalah adik beradik.


Namun bagi Rajo Verma, 21, ia bukan sesuatu yang pelik malah dia menerima perkara berkenaan dengan tangan terbuka, selaras dengan adat yang diamalkan di tempat tinggalnya. Dia kini menetap di sebuah rumah yang hanya mempunyai sebuah bilik bersama semua suami itu. Rajo akan tidur dengan mereka mengikut giliran.


Dia kini mempunyai seorang anak lelaki berusia18 bulan, namun Rajo sendiri tidak mengetahui siapa bapa kepada anak-anaknya itu. “Pada mulanya saya merasa sedikit pelik namun ia menjadi kebiasaan. Tidak ada pilih kasih terhadap semua suami saya.

“Kami tidak mempunyai katil, hanya selimut yang diletakkan di atas tilam,’’ katanya. Jelas Rajo, ibunya sendiri mengahwini tiga beradik, justeru dia tahu dia akan mengalami perkara sama apabila dewasa kelak.  “Saya tahu saya terpaksa menerima mereka semua sebagai suami saya,’’ katanya. Rajo menyifatkan dirinya bertuah kerana mendapat perhatian yang lebih daripada suami-suami, berbanding kebanyakan isteri yang lain.

Dalam pada itu, Guddu, 21, merupakan suami pertama Rajo berkata, mereka semua menjalin hubungan seks dengan Rajo. “Saya tidak cemburu. Kami semua adalah satu keluarga yang bahagia.’’ katanya. Mengikut adat di kampung berkenaan, Rajo perlu menjadikan semua adik beradik berkenaan termasuk Bajju, 32, Sant Ram, 28, Gopal, 26 dan Dinesh, 18, sebagai suami. Dinesh dikahwininya tahun lepas ketika lelaki itu berusia 18 tahun.

Sementara Bajuu pula berkata dia menganggap Rajo sebagai isterinya dan tidur dengan wanita itu sama seperti adik beradiknya yang lain.


Rajo katanya, memasak dan mengemas rumah selain menjaga anak mereka manakala dia dan adik beradiknya keluar bekerja di Dehradun yang terletak di utara India.

TAOTAUAJER : Serius amat jarang-jarang perkara seperti ini berlaku , apabila seorang perempuan kahwin dengan lima orang lelaki sekaligus dan lagi mengejutkan apabila kelima-lima tersebut adalah adik beradik. Ini macam agak agak nanti brape banyak anak dye? hrmm kalau sorang lelaki tu bagi 2 anak alamak nyer anak deorang nie dah boleh buat pasukan pola sepak...huhu - Koleksi Pelik 


Adbox