Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » WOW! - Apabila perkahwinan dengan Gangnam Style [VIDEO]
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Sape yang tak kenal dengan gangnam style nie? Gangnam Style ni memang memberi impak yang besar kepada seluruh DUNIA, Britney Spears pon belajar untuk membuat tarian gangnam ini.


Idea unik Stephani Nguyen dan Jeremy Ueno untuk membuat video gangnam style sempena perkahwinan mereka. Video ini telah dijayakan oleh bantuan rakan-rakan mereka dan tertamu yang hadir ke majlis mereka. 

Saksikan Video di bawah ini...



Amacam sangat menarik kan? korang ade idea nak buat macam nie ?

TAOTAUAJER : Gangnam Style ni memang memberi impak yang besar kepada seluruh DUNIA dan antara yang menerima kesan adalah 14 orang Lifeguard yang dibuang kerja di sebuah kolam renang. Video yang mencecah Hits 140 million semakin digilai oleh tak kira golongan usia. Tak lama lagi ade la pulak rakyat malaysia buat untuk perkahwinan pulak...

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com