SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah
Home » , , , , » WOW! - Apabila perkahwinan dengan Gangnam Style [VIDEO]

WOW! - Apabila perkahwinan dengan Gangnam Style [VIDEO]

Written By taoslayerz on Wednesday, September 12, 2012 | 10:36 PM

TAOTAUAJER - Sape yang tak kenal dengan gangnam style nie? Gangnam Style ni memang memberi impak yang besar kepada seluruh DUNIA, Britney Spears pon belajar untuk membuat tarian gangnam ini.


Idea unik Stephani Nguyen dan Jeremy Ueno untuk membuat video gangnam style sempena perkahwinan mereka. Video ini telah dijayakan oleh bantuan rakan-rakan mereka dan tertamu yang hadir ke majlis mereka. 

Saksikan Video di bawah ini...



Amacam sangat menarik kan? korang ade idea nak buat macam nie ?

TAOTAUAJER : Gangnam Style ni memang memberi impak yang besar kepada seluruh DUNIA dan antara yang menerima kesan adalah 14 orang Lifeguard yang dibuang kerja di sebuah kolam renang. Video yang mencecah Hits 140 million semakin digilai oleh tak kira golongan usia. Tak lama lagi ade la pulak rakyat malaysia buat untuk perkahwinan pulak...

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger