Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » COOL! - China dengan teknologi baru 'Basikal Lutsinar' (8 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Nampak nyer China ada teknologi terbaru , beberapa gambar berjaya di tangkap menunjukkan warga China sudah menggunakan teknologi baru iaitu " Basikal lutsinar " .


Apa yang kita dapat lihat di sini adalah Penduduk China dirakamkan dalam keadaan terapung dan dengan bayang-bayang basikal yang di tunggangnya.

Saksikan lagi gambar-gambar basikal lutsinar dengan penunggangnya di bawah ini...


Jurugambar dari China Zhaohua Sen telah mewujudkan satu fenomena terbaru di China sekarang. Hasil photografi dan editan gambar bayang-bayang basikal di letakkan dalam gambar tersebut dengan penuh terliti.

Sebelum ini juga konsep "levitating" menjadi popular di jepun yang di popularkan oleh Natsumi Hayashi – Gadis Terapung bebas Graviti Tokyo yang menjadi sensasi di internet.








Korang tengok kat hujung belakang tu dekat dengan kereta putih tu ... ade seorang lagi yang turut menunggang basikal lutisinar...hehe


TAOTAUAJER : Kreatif kan.. apabila kita lihat ia seakan-akan menunggang basikal yang tiada atau dikatakan lutsinar. Pasti nyer kelakar sewaktu kerja-kerja pengambilan gambar tersebut, mesti terloncat-loncat penunggang tu.

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post