SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah
Home » , , , , » DAHSYAT! - Kereta menjadi leper selepernya dalam satu kemalangan (5 GAMBAR)

DAHSYAT! - Kereta menjadi leper selepernya dalam satu kemalangan (5 GAMBAR)

Written By taoslayerz on Wednesday, June 6, 2012 | 10:15 AM

TAOTAUAJER - Oh! giller dahsyat kereta nie sampai jadi penyek macam nie... sebelum nie jugak tao ade tunjukkan kat korang dimana kereta BMW mewah menjadi leper apabila di hempap slab tapi kejadian kali ini lagi dahsyat penyek terus agak-agaknyer di hempap ape nie yer???


Nak tau ape yang menyebabkan kereta nie jadi macam nie?  saksikan lagi gambar-gambar di bawah ini..

Lori yang sarat dengan muatan batu kerikil terbalik sewaktu mengambil selekoh dan terbalik di atas kereta tersebut. Nasib baik lagi.. dimana dikatakan sewaktu kejadian tiada orang di dalam kenderaan tersebut.
Kejadian ini berlaku di Gubkin city (Belgorod region, Russia).





.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger