Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » OMG! - Sushi Katak di jadikan Sajian hidup-hidup di Jepun [VIDEO]
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Oh! memang giller apabila katak menjadi santapan seperti sushi di jepun, katak dah la menggelikan tapi di jepun deorang sanggup makan sebagai makanan exotik. Ape yang menlagi menggelikan di sini adalah katak tersebut di makan Fresh dimana isi perutnya di keluarkan dan di hidangkan dan korang boleh lihat katak tersebut masih bergerak-gerak sewaktu di hidangkan di dalam pinggan.


Lihat tu... seekor katak yang telah di potong-potong di hidangkan di atas pinggan, manakala kepalanya juga di hidangkan.

Jom kita lihat video bagaimana sushi katak ini disediakan di bawah



Gambar diatas menunjukkan seorang perempuan yang tegar memakan Katak hidup-hidup seperti sushi

Saksikan pula video di bawah ini... AMARAN yang tengah makan tu jangan tengok tunggu lepas makan yer kalau korang tak kuat ..hehehe


OMG!  Cara orang jepun makan sushi kodok...Mentah mentah pulak tuuu..
Posted by TAOTAUAJER on Sunday, 12 July 2015

TAOTAUAJER : Amacam terliue?? hahaaa Euwww... Jepun nie suka makan benda pelik-pelik, fresh - fresh pulak tu, nie dah macam menyiksa haiwan tersebut. Deorang sanggup eh makan.. kalau tao nak pegang pon euww tak le kome!


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post