Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » WOW! - 30 hari hadiah Giveaway Khas pengguna internet dari Says !
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Salamualaikum kepada semua pembaca blogTAOTAUAJER , pastinyer korang selalu online dan menghabiskan masa terluang dengan Media Sosial Facebook dan juga Tweeter. Disini tao mengambil kesempatan Sempena Ulang tahun ke-4 syarikat pengiklanan Says untuk mengajak korang untuk turut serta untuk tidak membuang masa melayari internet.


Kini syarikat pengiklanan Says mengadakan Birthday Giveaway selama 30 hari dan terdapat hadiah lumayan yang bakal di berikan kepada anda setiap hari. Seperti yang korang lihat banner kuning di atas tu, Says akan memberikan 3 hadiah give away setiap hari dalam masa 30 hari ini...

Okay kita lihat dulu hadiah-hadiah yang di sediakan khas buat pengguna internet di bawah ini...

Diantara hadiah-hadiahnya adalah seperti Apple iPod Touch, Apple ipad, Sony PSP, Camera Panasonic Lumix DMS-FZ40, Apple MacBook Air, Concert Tickets, dan paling power sekali Samsung Galaxy S3. Dan banyak lagi hadiah-hadiah yang bakal menanti korang.



Korang boleh pilih hadiah yang mana korang minat dan sekiranya ada rezeki korang bakal mendapat hadiah. Bayangkan kalau salah satu hadiah yang terpapar nie adalah milik korang ? Korang online, sharing-sharing kemudian dapat hadiah tak berbaloi-baloi namenyer?

Ape lagi jom pilih hadiah yang menjadi idaman hati korang Belum cuba belum tau !




Pernah kah korang terfikir untuk sambil online korang juga mampu menambah duit poket walaupon sedikit?  

Okay disini tao kongsikan kat korang selama tao online dan menggunakan Says nie dah banyak kali tao cashout, tao tak fikir banyak tao join jer masa says nie mula-mula diperkenalkan pada tahun 2008. Positif thinking, TIME is MONEY jika kita tak gunakan masa yang kita ada nie dengan sebaik-baik nyer kita akan kerugian.


 Yang belum join tu jom register, mungkin korang baru tau syarikat pengiklanan nie.  


Korang tengok nie berapa yang tao dapat saje jer kumpul nak bagi korang tengok.. tunggu masa jer tao nak cashout.


amacam? ade berani nak cuba??

APE TUNGGU LAGI? lambat nanti korang melepas

TAOTAUAJER : Fakta Pengguna Internet Di Malaysia. Sejak tahun 2000 sehingga kini, kadar penambahan penggunaan Internet di Malaysia adalah hampir 200% , so korang jangan risau la nak cari makan.. ade rezeki buat korang cuma korang rajin tak rajin jer. Bukan ade risiko pon dan korang tak perlu modal pon janji korang ade TWEETER dan FACEBOOK!
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post