Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » Wow! - Projek 100 Blogger Bro Framestone !
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Wow, rasanya sudah lama tao tak menghasilkan entri berkaitan dengan blogger kali nie khas buat blogger di luar sana dan kepada fan taotauajer disini tao nak kongsikan kepada korang dimana Bro Framestone telah melancarkan projek 100 blogger khas buat anda.

Kalau korang nak tau Projek 100 blogger ini dikendalikan oleh Bro Framestone sendiri dalam mengumpulkan 100 blogger dimana akan diketengahkan kepada beberapa syarikat pengiklanan.

Ok! Sebelum tu tao nak tanye selama korang online dan berbloging ade tak korang berjaya mendapatkan income selama korang online? sebelum nie tao telah hasilkan duit dari says, churpchurp dan nuffnang tapi kurang memberangsangkan terutama sekali nuffnang.

Dengan cara ini korang bakal dapat menambahkan lagi pendapatan anda melalui Internet.

Dengan ini, tao mengajak kepada blogger yang membaca ini untuk join sekali bersam-sama tao.

Kalau korang rasa berminat dan taknak membuang masa ape kata isi borang nie...


Antara Kriteria yang di cari oleh Bro Framestone adalah senang ajer :

1. Korang mempunyai trafik harian dengan 500UV. ( sekurang kurang nyer )

2. Mendapat post komen sekurangnya 5 - 10 komen .

3. Bukan copy paste, politik atau menyentuh isu-isu sensitif dan keterlaluan.

4. Blog di updates sekurang-kurangnya 4 kali seminggu.

5. Duduk di Malaysia dan warga negara Malaysia.

6. Sanggup memberi komitmen dengan Projek ini


Amacam senang jer kan kriteria yang Bro bagi nieh kan... ape lagi isi borang [SINI]


Dengan itu korang isi kan borang dan mengikut kriteria yang di beri dan nanti bro akan nilaikan blog korang dan apabila korang layak nanti akan di listkan oleh bro.

Mungkin korang rasa korang tak layak, tapi mungkin dengan hasil penilaian bro nanti insyallah korang akan terpilih mane tau. Belum cuba belom tahu.. tao yang tau ajer pon belum tau..hehe

"Sharing is Caring" kalau korang taknak join pon korang sharekan nieh pada rakan-rakan blogger anda. Korang fikir-fikirkan lah~




Gud luck selamat mencuba ^^

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post