SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah
Home » , , , , » GAMBAR - Pengguna komputer yang ANEH ! (5 Gambar)

GAMBAR - Pengguna komputer yang ANEH ! (5 Gambar)

Written By taoslayerz on Monday, February 20, 2012 | 5:59 PM

TAOTAUAJER - Setelah berpuluh tahun komputer di cipta dari generasi ke generasi, pasti korang tak penah tengok gelagat-gelagat seperti ini...


tu mouse or sterika atau mouse berbentuk sterika ??

saksikan lagi gambar-gambar di bawah ini...

I burn my DISC


Menjaga privasi kah??


hahaa... bijak nyer ! emak sape nih??


Omakai .... besarnye kipas dye

Ape kata kalau korang ade nak sumbangkan gambar-gambar menarik korang bersama komputer pada fb taotauajer
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger