Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » #tautak Berat Internet hanya 50 gram
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - tau tak korang keseluruhan Internet mempunyai berat kira-kira 50 gram mengikut kata Vsause. Dimana berat elektron yang bergerak di dalam semua server , dan dianggarkan kira-kira sebanyak tiga kali ganda jika termasuk maklumat mengenai komputer peribadi korang.

Saksikan video penjelasan di bawah ini



Kalau korang rasa komputer korang tuh berat maksudnye takde la berat mana pon mungkin ram korang lembab dan prosesor korang tu dah ketinggalan zaman.

Kalau korang rasa internet korang lembab dan berat , fakta nyer tak de la berat mana pon 50 gram jer, komputer korang tuh yang berat...hehee


.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post