Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » NGERI! - Kesan Akibat Di Baham Ikan Piranha Yang Mengerikan
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Korang pernah tengok tak mayat mangsa manusia yang pernah dibaham oleh ikan pirana? Memang sangat mengerikan mayat ni di mana abis isi dan organ dalam badan mangsa yang malang tu telah habis dimakan.


Sebahagian dari tulang belulang pun jugak hancur. Jom kita tengok gambar-gambar luar biasa mangsa yang telah dimakan oleh ikan pirana.

Jangan tengok kalau tak berani ye sebab sangat mengerikan.

Sampai habis kulit kepala di dimajan ikan Phirana tuh...tinggal tulang tengkorak jer tuh

Tangan pon habis


Lihatkan video keganasan dan kerakusan Phirana ini tao kutip dari Animal Planet



TAOTAUAJER : Dalam kubur kelak, orang yang tidak solat akan direjam oleh ular yang sangat besar dan setiap kali rejaman akan membawa orang itu ke tanah lebih dari 7 lapisan. Tak dapat nak digambarkan azab tu tetapi yang pasti, apa yang perlu kita ketahui ialah azab bagi orang yang meninggalkan solat itu amatlah berat. Tu baru kat kubur, belum kat akhirat lagi
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post