SADIS! - 7 Luahan Setiap Graduan Pada Pekerjaan Pertama -
Home » , , , , , » GEMPAR! | Raksasa laut terdampar di LANGKAWI CENANG BEACH

GEMPAR! | Raksasa laut terdampar di LANGKAWI CENANG BEACH

Written By taoslayerz on Thursday, October 6, 2011 | 9:39 AM

TAOTAUAJER - GEMPAR! apabila melihat gambar aneh ini, dimana dikatakan satu bangkai (monster) aneh di jumpai terdampar di Pantai Cenang, Langkawi pada 1 Oktober 2011. Dikatakan objek ini dipercayai telah mati dalam masa yang lama, ini kerana bau objek tersebut yang busuk.

Photobucket

Tetapi objek ini masih belum dapat dikenalpasti haiwan apakah sebenarnya saksikan lagi gambar-gambar dan juga video di bawah ini.

Photobucket

Photobucket

Haiwan monster apakah ini yang terdampar di pantai cenang?

Photobucket

Photobucket

Monster pantai cenang

Photobucket

Siap nak ditarik dengan D-max tu

Photobucket

Ramai yang datang untuk menyaksikan bangkai haiwan tersebut

Photobucket

Lihat lah terdapat tulang yang panjang dan bangkai seperti bentuk tubuh sejenis haiwan

Saksikan video rakaman ini



Tao masih tak pasti detail sebenar kejadian penjumpaan Raksasa di pantai cenang nih sama ada Hoax atau pon idak ye nyer. Kejadian nih mungkin dengan Cenang Rest House la kot. Kepada korang yang ade info pasal kejadian nih jangan la segan-segan berkongsikan sesame kita.

Pelik tao kenape macam xde pon keluar kat akhbar atau pon berita, ker tao da terlepas pandang? Kalau berita nih berita gempar semesti nyer berita nih dah tersebar kepada blogger-blogger yang lain sebab benda nih berlaku pada 1 oktober beberapa hari yang lepas.

Apakah objek ini adalah sama seperti objek yang dijumpai di Guinea, dan China?

Berkemungkinan jugak raksasa laut tersebut adalah ikan paus...mamalia paling besar!


Photobucket
SUMBER | Youtube , 笑到你没得停
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger