Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » GEMPAR! | Raksasa laut terdampar di LANGKAWI CENANG BEACH
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - GEMPAR! apabila melihat gambar aneh ini, dimana dikatakan satu bangkai (monster) aneh di jumpai terdampar di Pantai Cenang, Langkawi pada 1 Oktober 2011. Dikatakan objek ini dipercayai telah mati dalam masa yang lama, ini kerana bau objek tersebut yang busuk.

Photobucket

Tetapi objek ini masih belum dapat dikenalpasti haiwan apakah sebenarnya saksikan lagi gambar-gambar dan juga video di bawah ini.

Photobucket

Photobucket

Haiwan monster apakah ini yang terdampar di pantai cenang?

Photobucket

Photobucket

Monster pantai cenang

Photobucket

Siap nak ditarik dengan D-max tu

Photobucket

Ramai yang datang untuk menyaksikan bangkai haiwan tersebut

Photobucket

Lihat lah terdapat tulang yang panjang dan bangkai seperti bentuk tubuh sejenis haiwan

Saksikan video rakaman ini



Tao masih tak pasti detail sebenar kejadian penjumpaan Raksasa di pantai cenang nih sama ada Hoax atau pon idak ye nyer. Kejadian nih mungkin dengan Cenang Rest House la kot. Kepada korang yang ade info pasal kejadian nih jangan la segan-segan berkongsikan sesame kita.

Pelik tao kenape macam xde pon keluar kat akhbar atau pon berita, ker tao da terlepas pandang? Kalau berita nih berita gempar semesti nyer berita nih dah tersebar kepada blogger-blogger yang lain sebab benda nih berlaku pada 1 oktober beberapa hari yang lepas.

Apakah objek ini adalah sama seperti objek yang dijumpai di Guinea, dan China?

Berkemungkinan jugak raksasa laut tersebut adalah ikan paus...mamalia paling besar!


Photobucket
SUMBER | Youtube , 笑到你没得停 .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com