Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » » FUYUH! - Lelaki ini tangkap ikan menggunakan batu [VIDEO]
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Wow, sungguh pelik tapi memang benar apabila seorang lelaki menangkap ikan dengan menggunakan batu di Los Angeles River , Fletcher Bridge. Dalam video tersebut merakamkan seorang lelaki menangkap ikan dengan menggunakan batu. Video tersebut dirakamkan pada February 2009. Kaki pancing mesti tengok nieh!

Photobucket

Korang boleh saksikan video di bawah nih...
memang pelik cara dia tangkap ikan, dapat pulak tuh.




TAOTAUJER : Gila hebat, guna baru pun boleh dapat tangkap ikan... ini macam boleh ar survive kalau takada batang pancing ke ape nak tangkap ikan .Amacam korang? taknak try? confrm sampai lebam tak dapat ikan..hehee - Koleksi Hebat

DAHSYAT! - Ketajaman Gigi Ikan Pirahna Yang Luar Biasa [VIDEO] 

NGERI! - Apabila Tubuh Manusia Ditemui Dalam Perut Jerung (6 Gambar) - 
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post