Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » HOT! Trend Baru Gaya Bergambar,'Scarlett Johanssoning'!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Heboh pasal Gambar bogel Scarlett Johansson tersebar kat internet, rami la yang cari gambar no censor Scarlett Johansson. Korang tau tak, tah macam mane pulak gambar pose Scarlett Johansson kini menjadi satu tren terbaru iaitu Gaya bergambar,'Scarlett Johanssoning'!

Photobucket

Kalau korang nak tau nih bukan lah kali pertama gambar-gambar bogel peribadi para selebriti tersebar di dunia maya. Sebelum Scarlett, beberapa wanita cantik jugak menjadi mangsa, termasuk Jessica Alba, Vanessa Hudgens, dan Demi Lovato.

Korang tengok lah trend terbaru bawah nih ,'Scarlett Johanssoning' POSE

Photobucket

Tu okay lagi, nih lelaki pon ade join trend 'Scarlett Johanssoning'

Photobucket

Barrack Obama pon join jugak! hehe

Bukan tu ajer... ade lagi

Photobucket

tak boleh blah Patung Barbie pon join sekaki , donal duck pon join sekaki

Betape popular nyer gambar nih, sebuah website baru saja melancarkan trend baru, dan mntak fans deorang untuk mengirimkan gambar mereka sendiri dengan gaya yang mirip dengan gambar Scarlett. Gambar-gambar sejenis nih pun disebut sebagai 'Scarlett Johanssoning'.

Macam-macam adoyai ! Ade yang nak mencuba ker as Profil Picture..hehe


* Korang rasa nak busuk kan Artikel nih ? Jom BUSUK kan tao klik nih Photobucket



Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post