Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » Wow | Boyboard ape tuh?? Kelakar gak nieh
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

Nieh tao ade terjumpa satu gambar berformat GIF nieh yang agak pelik kreatif dan kelakar la jugak.

tao tak tau nak bagi tajuk ape kalau skate board tu papan luncur kan , tapi kalau papan luncur tu digantikan dengan seorang budak..so ape jadinyer?? Boyboard or skateboy?? hehe

Layankan jer la ea..

Photobucket

Ce korang bayangkan cane la tuh kan...hehe.
Okay korang tengok lak bawah nie, memang kreatif la deorang nieh

Photobucket

Hahaa.. style tak, budak tu yang jadi papan luncur siap boleh buat teknik22 lagi tuh..hheee


Photobucket .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post