WOW! - Nak sambung belajar? Jom tengok macam mana cara nak dapatkan biasiswa -
Home » , , , , , , , , , , , , , , » Omg | Pintu helikopter tercabut sewaktu show

Omg | Pintu helikopter tercabut sewaktu show

Written By taoslayerz on Tuesday, April 19, 2011 | 9:10 AM

Wow.kejadian macam nieh pon ade ek..sih ish marabahaya betul lah..

Kejadian ini berlaku di Ireland ketika persembahan pertunjukan udara. Maklumat lanjut mengenai kejadian ini tidak dapat dinyatakan.

Photobucket

Macam mana la pulak pintu nieh boleh tertanggal? mengamuk ke aper?

Korang tengok lagi gambar nieh..

Photobucket

Kalau korang tengok disini boleh nampak perkataan ROYAL NAVY ...US punyer kan

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ini kalau kena kepala memang berkecai..

perlu hati-hati kerana setiap objek yang jatuh dari udara tidak dapat dijangka tempat dimana dia akan jatuh dengan tepat. Jika sebiji bata yang dileparkan dari tingkat atas sebuah rumah pangsa mengenai kepala seseorang, mengakibatkan kepala mangsa tersebut akan berkecai. Inikan pula jika sesuatu objek yang jatuh dari tempat yang lebih tinggi, tidak mustahil kelajuan atau pecutan objek yang jatuh bebas tersebut lebih pantas dari kelajuan sebuah peluru.

Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger