Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » GEMPAR! - Apabila Pontianak Terakam Di Pondok Tol LEKAS!
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Seram, apabila satu penampakan puntianak berjaya terakam di kawasan Pondok Tol LEKAS.


Tapi gambar makhluk memakai baju putih dan berambut mengurai atau lebih dikenali sebagai pontianak berdekatan pondok tol ini giat dikongsikan di laman sosial.


Ada yang kata kejadian dirakam di Tol LEKAS namun kesahihannya tidak dapat dipastikan.

Satu yang pasti, selain manusia memang ada makhluk lain di dunia ini yang kalau boleh kita tak nak nampak dia.
sumber : Mynewshub

 TAOTAUAJER : Kalau nak kata betul, sekarang ni budak-budak pun dah pandai edit gambar. Kalau betul pasti ada video yang tersebar dan tao dah letak kat dalam nie.. takpe tengok kalau ade jummpa videonya nanti pulak.


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post