Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » WOW! - Pembalut Rokok Emas 24K untuk Perokok Kaya (9 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Kalau sebelum ini tao ada kisahkan pasal keju bertabur emas dan termahal didunia yang di letakkan emas , ini pulak kertas balutan rokok dengan emas 24K untuk perokok kaya.










Kalau korang nak tau satu pek seperti gambar di atas ini dijual dengan harga $55.00 iaitu bersamaan RM180.26, mahal tak? mahal kan!
SUMBER : shinepapers

TAOTAUAJER : Giller ar ada jugak syarikat yang berani mengeluarkan produk macam ini oleh kerana harga yang mahal dan juga risiko tidak mendapat sambutan dan saiz market adalah kecil kerana ia khas orang-orang kaya yang kuat membazir.- Koleksi Barangan Emas


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post