Breaking

Monday, June 3, 2013

SERIUS! - UFO Dirakamkan Masuk Di Gunung Berapi Popocatépetl, Mexico [VIDEO]

TAOTAUAJER - Imej baru yang dikeluarkan oleh rangkaian Televisyen Mexico menunjukkan muslihat UFO terus masuk ke dalam kawah gunung berapi Popocatepetl, yang terletak kira-kira 65 kilometer dari Bandar Raya Mexico.


Dalam video itu, dirakamkan berhampiran gunung berapi, korang boleh melihat UFO terbang pada kelajuan yang tinggi, dan selepas menghampiri gunung Popocatepetl itu, kemudian hilang dalam kawah gunung tersebut.

Ini adalah kali ke-3 UFO telah dilihat meninggalkan dan pergi ke gunung berapi ini. Yang pertama masa di catatkan pada bulan November 2012 apabila sebuah UFO dikesan pergi ke ke gunung berapi tersebut. Pada bulan Februari tahun ini, UFO telah dilihat keluar dari gunung berapi.
 


Ini semua andaian pada ketika ini tetapi ia kelihatan seolah-olah Volcano Popocatepetl adalah base bawah tanah UFO. Kalau ini benar, dan benar-benar ada maka berkemungkinan ada beberapa lagi gunung yang menjadi markas UFO seperti Gunung Shasta di California atau Himalaya.

TAOTAUAJER : Apakah benar gunung berapi adalah tempat persembunyian UFO?, seperti mana kita lihat di atas dan juga sepertimana yang di perkatakan oleh puak yang berada di Pekan Bugarach, Perancis. Dimana dipercayai Gunung Pic de Bugarach tempat UFO muncul pada HARI KIAMAT... Tetiba macam ade sangkut paut pulak. Ok jangan percaya..hehe - Koleksi X-file misteri dunia


Adbox