Breaking

Friday, May 31, 2013

NGERI! - Jururawat Putus Kepala Kerana Leka Guna Telefon Bimbit Di Dalam Lif [VIDEO]

TAOTAUAJER - Inilah bahananya apabila terlalu leka bermain telefon bimbit. Apabila seorang jururawat putus kepala kerana tersangkut pada pintu lif apabila terlalu leka bermain telefon bimbit. Kejadian ini berlaku di China dalam sebuah lif hospital. Saksikan video ngeri di bawah ini...


Seorang wanita di daerah Luohu di Shenzhen putus kepala selepas dia teperangkap pada pintu lif yang mengheretnya turun sehingga sekurang-kurangnya tiga tingkat.

Mangsa dikatakan terlalu asyik dengan telefon bimbitnya hingga tidak menyedari lif itu rosak.

Menurut laporan awal, kejadian berlaku di Menara Changhong di Jalan Woodcrest Hill.

Rakaman video yang tersebar di Internet menunjukkan wanita berkenaan, seorang jururawat bernama Wang, 24, sibuk melayan telefon bimbitnya apabila tragedi berlaku.

Saksi berkata, lif itu turun dari tingkat 22 bersama-sama empat penumpang dan berhenti di satu tingkat, dimasuki beberapa penumpang lain. Ia kemudian turun lagi tetapi terhenti antara tingkat dua dan tiga kerana rosak.

Jururawat itu yang asyik dengan telefonnya tidak menyedari keadaan sekeliling, keluar dari lif dan terperangkap pada pintunya apabila tertutup.

Lif itu kemudian bergerak lagi selama kira-kira 20 saat, turun ke tingkat satu, mengheret Wang bersama-samanya.

Kepala Wang putus dan tubuhnya terputus dua. –
TAOTAUAJER :  Perghhh... karingeri siot.. memang ngeri apabila kepala tersangkut dan terus terputus dari badan. Bagi saksi yang melihat pulak pasti ia akan menghatuinya dan pasti tempat tersebut jadi angker..ye tak nye kepala putus kat tingkat atas manakala badan tinggal dalam lif. - Koleksi Ngeri 


Adbox