Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » WOW! - Kereta Dari Arab Ini Bertahtakan 55,000 Duit Syiling (12 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Arab sekali lagi memeranjatkan kita dengan idea-idea kreatif mereka kalau sebelum ini negara ARAB menyatakan akan membina Kingdom Tower menara tertinggi di dunia dan Kali ini, mereka menghiasi kereta dengan duit syiling. Kereta ini bertahtakan dengan sejumlah 55,000 syiling memenuhi keseluruhan kenderaan tersebut. Jom kita lihat.















TAOTAUAJER : Amacam? penuh kereta ini dengan duit syiling, tao rasa macam sebelum ini jugak ade jer orang yang buat macam nie tapi tak ingat kat mana. Pendapak korang ia salah satu pembaziran atau tidak? lagi satu kenapa orang arab ini suka bermegah-megah sebegini? - Koleksi Menarik

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post