Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » WOW! - Preikestolen, Tebing Setinggi 604m Tempat Perlancongan Di Norway (9 Gambar)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Adakah anda gayat berada di tempat tinggi? pasti ini adalah tempat perlancongan yang menjadi igauan korang dimana di Norway terdapat tebing setinggi 604m yang di jadikan tempat perlancongan iaitu Preikestolen. Apakah korang berani duduk di kawasan perlancongan ini ? jom saksikan panorama tempat perlancongan tersebut.


Tempat ini memang dilawati oleh ramai pelancong dari seluruh dunia, korang lihat lah sendiri betapa ramainya. Tetapi tebing ini sangat berbahaya kerana tiada sebarang pagar keselamatan dan ini kengkadang akan membuatkan korang rasa nak terjun jer....hahaaa








Gambar yang last nie tao terpandang macam resort yang kat jepun tu dimana resort tersebut seolah-olah kita berada di atas awan jom kita saksikan Unkai Terrace Resort Di Atas Awan Yang Memukau Mata di Jepun.

TAOTAUAJER : Memang menyeramkan dah la tebing tu tinggi kemudian tidak berpagar keselamatan, bagi yang gayat pasti goyang kepala lutut la jawabnyer. - Koleksi tempat menakjubkan

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post