MESTI TAU! - Sebelum korang beli Samsung S5 korang kena tahu pasal ni dulu -
Home » , , , , , » WOW! - Pereka Fesyen Jepun Cipta Rekod Rambut Mohawk Tertinggi Di Dunia (12 GAMBAR)

WOW! - Pereka Fesyen Jepun Cipta Rekod Rambut Mohawk Tertinggi Di Dunia (12 GAMBAR)

Written By taoslayerz on Saturday, September 15, 2012 | 11:33 PM

TAOTAUAJER - Rasanyer ini rambut mohawk paling panjang didunia pereka fesyen dari Tokyo Kazuhiro Watanabe 40 tahun mempunyai Mohawk tertinggi di dunia. Ia adalah 3-kaki 8,6 inci atau 1.3 m tinggi.


Untuk menghasilkan rambut mohawk tersebut, dia menghabiskan sebotol gel rambut dan 3 tin spray rambut dan mengambil masa 2 jam untuk menjadikan ia terpacak.

  








Rambut dye tu namapak macam ape eh??

TAOTAUAJER : Pelik - pelik jer kat jepun nie , biasa la negara dah maju pasti fesyen pon mesti la maju ke hadapan. Ade tak mane otai-otai atau abang besar yang boleh kalah kan orang nie?
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger