TIPS! - PELUANG TERAKHIR: Bowling PERCUMA khas bagi mereka yang menggunakan Samsung!

WOW! - Pereka Fesyen Jepun Cipta Rekod Rambut Mohawk Tertinggi Di Dunia (12 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Rasanyer ini rambut mohawk paling panjang didunia pereka fesyen dari Tokyo Kazuhiro Watanabe 40 tahun mempunyai Mohawk tertinggi di dunia. Ia adalah 3-kaki 8,6 inci atau 1.3 m tinggi.


Untuk menghasilkan rambut mohawk tersebut, dia menghabiskan sebotol gel rambut dan 3 tin spray rambut dan mengambil masa 2 jam untuk menjadikan ia terpacak.

  








Rambut dye tu namapak macam ape eh??

TAOTAUAJER : Pelik - pelik jer kat jepun nie , biasa la negara dah maju pasti fesyen pon mesti la maju ke hadapan. Ade tak mane otai-otai atau abang besar yang boleh kalah kan orang nie?
.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info