Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » SEMPOI! - Gaya-gaya pelik Cikgu mengajar di sekolah (8 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Macam-macam Gaya pelik cara Cikgu mengajar di sekolah yang kita dapat lihat dan pasti nyer sewaktu korang sekolah pasti ade jurus gaya-gaya kreatif dan unik tersendiri yang dikeluarkan oleh cikgu korang bukan.


Jom saksikan lagi ragam-ragam dan gaya-gaya pelik cikgu yang kreatif mengajar di bawah ini...


Boleh siap yoga lagi tu cikgu nie masa di kelas


Cikgu nie tak cukup tinggi kot...


Omak aii tertonggek tu.. 


Nie ape kes? senam robik , poco - poco atau gangnam style di dalam kelas ?


Kreatif sungguh cikgu nie tak de pembaris , kerusi pon jadi lah buat pembaris



TAOTAUAJER : Pelik - pelik jer bukan kerenah cikgu mengajar di sekolah. Korang pasti pernah melaluinya jugak sekiranya korang ada gambar-gambar menarik untuk di kongsikan post kan di Fan Page TAOTAUAJER.


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post