Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » TIPS! - Mengupas kulit kentang dengan cepat 1 Saat jer siap
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER -  Selamat tengahari korang sudah masak? okay hari nieh tao nak ajar memasak ..huhu, di sini bagi makcik-makcik di luar sana yang malas nak kupas kulit kentang yang menyusahkan dan mengambil masa yang lama sini tao ade trick!


Saksikan dan ikuti langkah-langkah di bawah ini....



Mula - mula rebus kan sebentar dalam air panas kemudian sertamerta masukkan ke dalam air sejuk, dan korang genggam dan korang squezzze atau picit kulit kentang tersebut confrm tanggal...


Buat anak dara yang tak reti masak tu korang boleh la tunjukkan kehebatan korang dengan saksikan video nieh ley tarik hati mak mertua...hehee

Selamat Mencuba

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com