MESTI TAU! - Sebelum korang beli Samsung S5 korang kena tahu pasal ni dulu -
Home » , , , » TIPS! - Mengupas kulit kentang dengan cepat 1 Saat jer siap

TIPS! - Mengupas kulit kentang dengan cepat 1 Saat jer siap

Written By taoslayerz on Sunday, April 8, 2012 | 11:22 AM

TAOTAUAJER -  Selamat tengahari korang sudah masak? okay hari nieh tao nak ajar memasak ..huhu, di sini bagi makcik-makcik di luar sana yang malas nak kupas kulit kentang yang menyusahkan dan mengambil masa yang lama sini tao ade trick!


Saksikan dan ikuti langkah-langkah di bawah ini....



Mula - mula rebus kan sebentar dalam air panas kemudian sertamerta masukkan ke dalam air sejuk, dan korang genggam dan korang squezzze atau picit kulit kentang tersebut confrm tanggal...


Buat anak dara yang tak reti masak tu korang boleh la tunjukkan kehebatan korang dengan saksikan video nieh ley tarik hati mak mertua...hehee

Selamat Mencuba

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger