Breaking

Thursday, April 5, 2012

HOT! - Aaron Aziz berang tunjukan kad pengenalan asli beliau (3 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Heboh pasal Aaron Aziz tentang kad pengenalan beliau dimana mengatakan nama sebenar beliau adalah Mat Harun Mustapha Bin Mat Aziz Mustafa. Kali ini Aaron Aziz telah menunjukkan kad pengenalan belau yang asli dan sememang nyer nama dye adalah Aaron Mustapha bin Mat Aziz Mustapha.

Kali ini Aaron Aziz tampil menunjukkan kad kad pengenalan beliau yang sebenar


Aaron aziz meluahkan kekesalan dengan tindakan individu tidak bertanggungjawab mereka-reka nama baru itu sebelum menyebarkannya di Internet,” kata pelakon, Aaron Aziz, 36 yang berang apabila ada individu cuba menimbulkan kontroversi apabila menyiarkan suntingan kad pengenalan palsu Aaron Aziz hasil seni photoshop dengan tertera nama Mat Harun Mustapha Bin Mat Aziz Mustafa‘ serta tuduhan bahawa dia menipu peminat dengan nama sebenarnya. Bagi menghentikan kontroversi yang melanda, Aaron di sidang media bertegas nama sebenarnya Aaron Mustapha bin Mat Aziz Mustapha serta tuduhan beliau menipu peminat dengan nama sebenarnya.

Bagi menghentikan kontreversi ini, Aaron menegaskan kepada pihak media bahawa nama sebenarnya adalah Aaron Aziz Mustapha bukan Mat Harun . Berita ini mendapat liputan luas pelbagai pihak media. -Harian Metro

ID pengenalan Aaron Aziz yang di edit didakwa nama sebenanrnya adalah Mat Haronb Mustapha bin Mat Aziz Mustafa


ID pengenalan yang sebelum di edit menjadi Aaron Aziz.. korang lihat wajah mereka cuma rambut jer yang tak berubah


Adbox