Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » Cool ! - Cara Curi tidur kat tempat kerja dengan penyamaran terbaek !(2 Gambar)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Mungkin ini lah cara penyamaran terbaik bagi seorang pekerja yang betul betul keletihan dan mengantuk. Serius style lelaki nieh, kalau dari jauh sememang nyer tak akan perasan punye lah.


Mungkin korang nampai ia sekadar kotak biasa yang disusun rapi, tapi di sebalik nyer korang tautak dimana terdapat orang yang membuta di dalam kotak tersebut?

Korang tengok gambar di bawah ini....


Thumbs up! tapi malang nyer dah kantoi la pulak...huhu, bukan main sedap membuta siap terngaga tuh!


Korang try la cari port macam nieh pastu korang tido.. tengok kantoi tak kantoi dengan bos..huhu
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post