SERIUS! - Video ni mungkin menyentap perasaan anda yang bergelar ibu & ayah
Home » , , » OMG! - Inilah Akibat Mengubah Keindahan Semulajadi (5 GAMBAR)

OMG! - Inilah Akibat Mengubah Keindahan Semulajadi (5 GAMBAR)

Written By taoslayerz on Thursday, December 29, 2011 | 5:29 PM

TAOTAUAJER - Hidup seorang gadis yang cantik, tetapi tak tau ler ape yang bermain di dalam kepalanya dan dia memutuskan untuk melakukan perubahan ini. Gadis ini membuat pembedahan pada bibirnya yang cantik tetapi berkesudahan dengan tidak seperti yang di jangkakan.

Cute kan aweks nih... tapi ape la bangang sangat korang lihatkan kesudahan nyer nanti di bawah ini...

lips ruin girl

Cute nyer dye... tergoda tao..hahaa
lips ruin girl
OMG! wth is this !
lips ruin girl
lips ruin girl

Lihat lah...lawa ker? da macam mak nyah or pon dan jer kan... ilang keindahan yang telah di beri kepada nyer...

Nasib badan la kao.. kecantikan semula jadi tak dapat di cari ganti !


Manusia Hanjing - Membuat pembedahan melekatkan muka anjing di muka nyer Photobucket
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger