TIPS! - PELUANG TERAKHIR: Bowling PERCUMA khas bagi mereka yang menggunakan Samsung!

OMG! - Inilah Akibat Mengubah Keindahan Semulajadi (5 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Hidup seorang gadis yang cantik, tetapi tak tau ler ape yang bermain di dalam kepalanya dan dia memutuskan untuk melakukan perubahan ini. Gadis ini membuat pembedahan pada bibirnya yang cantik tetapi berkesudahan dengan tidak seperti yang di jangkakan.

Cute kan aweks nih... tapi ape la bangang sangat korang lihatkan kesudahan nyer nanti di bawah ini...

lips ruin girl

Cute nyer dye... tergoda tao..hahaa
lips ruin girl
OMG! wth is this !
lips ruin girl
lips ruin girl

Lihat lah...lawa ker? da macam mak nyah or pon dan jer kan... ilang keindahan yang telah di beri kepada nyer...

Nasib badan la kao.. kecantikan semula jadi tak dapat di cari ganti !


Manusia Hanjing - Membuat pembedahan melekatkan muka anjing di muka nyer Photobucket
.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info