Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » NGERI! - Proses kehilangan jari selepas di patuk ular (7 GAMBAR)
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Disini tao nak kongsikan kepada korang bagaimana proses kehilangan jari selepas di patuk ular. Gambar di bawah menunjukkan dimana mangsa patukan terselamat tetapi bahagian yang dipatuk bakal cacat dalam waktu yang sangat singkat dan Mengerikan.


Biasanya racun yang dimiliki oleh jenis ular cobra atau kala jengking jenis tertentu, sungguh berbisa. Walaupun mangsa patukan terselamat tetapi bahagian yang dipatuk bakal cacat dalam waktu yang sangat singkat.


Nampak macam bekas lebab biasa jer kan... korang tengokkan lagi gambar di bawah ini effect seterusnyer

Lebab tersebut akan membengkak


Kemudian jari tersebut menjadi kebiruan seperti hendak meletup..euwww


Sewaktu keaddan ini, tao rasa isi-isi dalam jari tersebut sedang membusuk ataupun terurai disebabkan bisa tersebut.

Kalau korang lihat, dalam jari tersebut macam dah kosong kan...

Dan akhir nyer jari tersebut terpaksa di potong




TAOTAUAJER : Lihat betapai berbisanya, walaupun sekadar terkena pada jari... begini lah yang berlaku kalau bisa tersebut tersalur ke pembuluh darah dan terkena pada jantung, maka jantung korang akan lumpuh dan mereput seperti jari yang membusuk tersebut. Pesanan tao Jangan sesekali korang menghisap tempat yang dipatuk ular tu nak jadi Hero dalam Movie. - Koleksi Ngeri!

.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post