Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » GEMPAR! - harianmalaysia.my dihack gara-gara kemenangan Malaysia menentang Indonesia
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post



TAOTAUAJER - Sebentar tadi tao telah di gemparkan dengan berita laman web rasmi HarianMalaysia telah di hack, setelah kemenangan malaysia dalam saingan Sukan Sea 2011 di Gelora Bung Karno.


Agak menyedihkan apabila laman web harianMalaysia telah di hack oleh individu yang tidak bertanggung jawab. Inikah sikap yang harus ditonjolkan kepada dunia??

bacakan lagi dibawah dan korang tengok la sendiri .....



Photobucket

Photobucket

Apakah ini adalah di disebabkan ketidak puasan hati apabila Malaysia menang??

Berdasarkan updates dari Ubola Network

Bas skuad Malaysia Sukan Sea telah dikpeung penyokong2 Indonesia yg kecewa tentang kekalahan tadi.

-Dari Zack Rahim (Pengurus Safee Sali)

Alhamdulilllah, kami dah selamat keluar. 2 bas dan kereta kami dibelakang bas disekat oleh fans Indo sebaik masuk stadium selama sejam. Kereta calar dan kemek, spoiler alphad safee pecah, digegar, bas yg tersekat dibaling botol. Pemain Indo terpaksa jalan kaki masuk stadium krn tak gerak. Suasana yg seram, tp selamat!


Kalau dah tak puas hati, ada je dorang nak buat kan?

Korang tengok sendiri kat harianMalaysia.my


Menurut Azrijohan laman sesawang rasmi Parti Islam se-Malaysia, PAS jugak digodam pihak tidak bertanggung jawab. [pas.com.my]

Adoyai...ape nak jadi ?



.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post