Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » WTF! - Gambar Ong kim Swee dan Badrul Bakhtiar di edit tanda Indonesia tak dapat terima kekalahan
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Nampak nyer seperti indonesia masih lagi tidak dapat menerima kekalahan apabila Malaysia memenangi, menjuarai perlawanan final bola sepak sukan sea 2011. Pada malam kemenangan tersebut juga laman web harianmalaysia telah di hack. Kini gambar pulak di edit.

Gambar Ong Kim Swee yang telah di edit

saksikan lagi di bawah..

Dari page Pencinta Bola Sepak Indonesia korang akan dapat lihat banyak komen-komen dari Malaysia dan Indonesia, kat situ kita boleh lihat ketidak puasan hati peminat bola sepak indonesia.

Lepas tu, gambar pemain malaysia Badrul Bakhtiar pulak di edit diubah muka monyet...


INDONESIA! Jangan hanya disebab kan perlawanan bola kita menjadi bermusuhan dan bergaduh antara Malaysia - Indonesia, in sekadar sukan..jangan biarkan sukan memecah belahkan umat...
Korang boleh tengok sendiri gambar-gambar tu kat sini


.
.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post