Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » #tautak - Personaliti seseorang melalui Kentut Nyer
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post



TAOTAUAJER - Pasti nyer semua orang adalah kentut, kalau tak kentut makna nyer tak sihat la kan. Kalau korang nak tau kita kentut adalah di sebabkan ....

Tapi pastinye setiap orang ade cara tersendiri kentut dan juga cara tersendiri menyembunyikan kentut anda.


tapi korang tau tak di sebalik kentut tersebut terdapat beberapa personaliti yang boleh kita singkapkan??

1. Orang TIDAK JUJUR
Orang yang kalau kentut lalu menyalahkan orang lain.

2. Orang BINGUNG
Orang yang menahan kentutnya sampai berjam-jam.

3. Orang BERWAWASAN 2020
Orang yang tahu masa yang terbaik untuk kentut.

4. Orang SENGSARA
Orang yang ingin kentut tapi tidak boleh kentut.

5. Orang MISTERIUS
Orang yang kalau kentut, orang lain tidak ada yang tahu.

6. Orang GUGUP
Orang yang tiba-tiba terkentut bila di sergah.

7. Orang yang PERCAYA DIRI SENDIRI
Orang yang melepaskan kentutnya dengan bunyi yang amat lantang.

8. Orang SADIS
Orang yang kentut di dalam selimut ketika di ranjang terus dikibaskan baunya.

9. Orang PEMALU
Orang yang kentut tidak bunyi tapi risau orang terbau kentutnya.

10. Orang yang STRATEGIK
Orang yang menyembunyikan kentutnya dengan tertawa terbahak-bahak biar orang lain tidak dapat mendengar bunyi kentutnya.

Teringat tao kat sorang meber tao nih ble kentut jer dye buat-buat terjeut 'auch' 'auch'..mengcover kentut nyer....huhu.

Dari 10 personaliti di atas korang berada kat mana? or korang ade nak tambah just bagi tau kat tao...tao pon nak tau juge idea korang....

. .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post