Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » OMG! | Kota ini Terpaksa Meminum Air Kencing Kerana Kehabisan Air
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Pernahkah tak korang terpikir untuk meminum air kencing sendiri,..?? mesti korang jijik mendengarnya dan tak akan meminumnya, tapi ade satu daerah nieh yang ada buat macam tu.

Photobucket

Ketahui lagi dibawah ini dan saksikan video tips survival tao sharekan pade korang


Kalau korang nak tau ditexas, itu adalah satu-satunya pilihan untuk mengatasi kekeringan yang melanda daerah deorang.

Big Spring daerah bahgian Texas akan melakukan eksperimen dengan mendaur ulang urine @ air kencing dari 27.000 warganya supaya dapat dijadikan air yang dapat diminum,

proses daur ulang urine itu akan hampir sama la dengan ape yang dilakukan oleh NASA, dimana urine dan air peluh dari angkasawan akan diproses didalam beg osmosis dan akan menghasilkan air yang dapat diminum.(rm)

Euwwww...kalau dah terpaksa macam nieh la. kalau korang nak tau, sekiranya ditempat yang sememang nyer takde air memang korang kna guna kan air yang ada di dalam badan anda iaitu air kencing anda sendiri untuk mendapatkan air.

Nieh tao ade tips survival untuk anda, saksikan video di bawah ini...





Photobucket .
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post