SADIS! - 7 Luahan Setiap Graduan Pada Pekerjaan Pertama -
Home » , , , , , , , » GEMPAR! - Teknik Terbaru Pencuri Dengan Memecahkan Tingkap Kereta

GEMPAR! - Teknik Terbaru Pencuri Dengan Memecahkan Tingkap Kereta

Written By taoslayerz on Wednesday, April 13, 2011 | 10:14 PM

TAOTAUAJER - Pencuri masa kini sudah semakin maju dengan menggunakan taktik baru untuk mencuri.Taktik terbaru pencuri adalah dengan memecahkan cermin tingkap kereta pada ketika kereta sedang berhenti dan terus mengambil barang berharga mangsa.

Photobucket

Korang tengok baik-baik, mcm senang jer cermin tingkap itu dipecahkan dan dalam masa yg sama pencuri tu dah dapat bag dan terus blah..kejap jer, anda tak sempat nak berbuat apa pon.



So korang berhai-hatilah..jangan letak bag di tempat duduk sisi kenderaan anda.

Photobucket



.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger