Select Menu

Featured Posts

Slider

INFO

Artikel Islamiah

Omg!

WOW

TRAVEL

Videos

» » » » » » » » » GEMPAR! - Teknik Terbaru Pencuri Dengan Memecahkan Tingkap Kereta
«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post

TAOTAUAJER - Pencuri masa kini sudah semakin maju dengan menggunakan taktik baru untuk mencuri.Taktik terbaru pencuri adalah dengan memecahkan cermin tingkap kereta pada ketika kereta sedang berhenti dan terus mengambil barang berharga mangsa.

Photobucket

Korang tengok baik-baik, mcm senang jer cermin tingkap itu dipecahkan dan dalam masa yg sama pencuri tu dah dapat bag dan terus blah..kejap jer, anda tak sempat nak berbuat apa pon.



So korang berhai-hatilah..jangan letak bag di tempat duduk sisi kenderaan anda.

Photobucket



.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu

«
Next
Newer Post
»
Previous
Older Post
SEO Reports for taotauajer.blogspot.com