TIPS! - PELUANG TERAKHIR: Bowling PERCUMA khas bagi mereka yang menggunakan Samsung!

GEMPAR! - Teknik Terbaru Pencuri Dengan Memecahkan Tingkap Kereta

TAOTAUAJER - Pencuri masa kini sudah semakin maju dengan menggunakan taktik baru untuk mencuri.Taktik terbaru pencuri adalah dengan memecahkan cermin tingkap kereta pada ketika kereta sedang berhenti dan terus mengambil barang berharga mangsa.

Photobucket

Korang tengok baik-baik, mcm senang jer cermin tingkap itu dipecahkan dan dalam masa yg sama pencuri tu dah dapat bag dan terus blah..kejap jer, anda tak sempat nak berbuat apa pon.



So korang berhai-hatilah..jangan letak bag di tempat duduk sisi kenderaan anda.

Photobucket



.
:
:
:
:
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

 
Copyright © 2014 ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
|Blogged.my | | | best entertainment blogs| PingBlog.Net | Himpunan Terbaik Artikel Blogger|
Template By Catatan Info