WOW! - Nak sambung belajar? Jom tengok macam mana cara nak dapatkan biasiswa -
Home » , , , , , , , , , , , , , , » Omg | Bencana Tsunami di Jepun telah diramal dalam permainan kad

Omg | Bencana Tsunami di Jepun telah diramal dalam permainan kad

Written By taoslayerz on Sunday, April 10, 2011 | 10:33 PM

Sungguh tak sangka dan pelik sekali dimana Bencana Tsunami di Jepun ternyata seperti diramal dalam satu permainan kad.

Permainan kad tersebut adalah"ILUMINATI - New World Order" Game, atau disingkat "INWO" dicipta pada tahun 1990 yang oleh Steve Jackson.

Ternyata seperti jangkaan permainan kad yang dibuat pada tahun 2005 lalu terbukti sekarang. Seperti mana yang berlaku pada 11 Marikh lalu dimana Jepun dilanda bencana gempa dan Tsunami yang teruk.



Perhatikan baik-baik kad berikut ini.

Combine Disaster, antara salah satu card dari Illuminati Card Game yang tao maksudkan. Card ini sedang menjadi topik perbahasan dari pelbagai web yang ditemui. Jom kita lihat apa yang menariknya dan kesinabungan berkaitan dengan kejadian 11 March.
Cube korang perhatikan betul-betul, anda nampakkan ada jam di dalam Card tersebut yang sedang tumbang:

Cuba lihat pada bulatan merah tersebut


Sudah tentu jam yang berada dalam Card tersebut bukan lah gambar jam seperti dibawah ini:

Ini adalah Big Band Clock.. tak serupakan !!

Haa..korang tengok pulak gambar jam yang ini pulak amacam ?

Lihat pada bulatan tersebut

Wow, serupakan ? Korang tau tak tu jam ape ? Haa.. tu la jam The Wako Clock yang ada di Bandar Tokyo, Jepun. Tetapi yang menghairankan adalah kenapa waktu yang ditunjukkan di Card tersebut adalah sama dengan foto asli jam tersebut.

Photobucket

Dari nama Card tersebut juga, Combined Disaster, sangat sesuai @ padan bagi menggambarkan situasi yang berlaku di Jepun pada 11 march tersebut. Mulai dari gempa bumi, tsunami dan juga selepas itu bencana Reaktor Nuklear yang satu persatu rosak, dan Jepun terancam dengan mengalami krisis Nuklear yang tidak tertanggung olehnya.

Bahkan waktu yang ada di dalam Card tersebut dan di Foto adalah hampir sama dengan waktu terjadinya gempa, iaitu pada puku 14.46. Apakah Card tersebut memang benar-benar menggambarkan situasi di Jepun??


Selain itu, terdapat card -card lain yang sepertinya Menunjukkan apa yang belaku di jepun, berikut adalah card-card tersebut :

Gambaran dimana Tsunami melanda dan kebocoran reaktor nuklear yang berlaku

Satu lagi Card yang


.
----------------------------------
Sudah Baca? Jangan Lupa LIKE , Tweet atau Share artikel ini tanpa segan silu
KONGSIKAN ARTIKEL INI :
Photobucket
Kunjungi juga Facebook Blog Taotauajer : Jom ke Page Tao TAOTAUAJER | Enhanced MyBloggerTricks.com

ARTIKEL MENARIK

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Klik 2 kali untuk TUTUP
 
Support : | | | My Ping in TotalPing.com
Copyright © 2013. ! TAO TAU AJER - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger