Breaking

Tuesday, September 10, 2013

KEJAM! - Wanita Ini Dipotong Hidung dan Telinga Kerana Meninggalkan Suami (4 GAMBAR)

TAOTAUAJER - Perlakukan manusia kadang diluar batas seperi yang dialami gadis ini dipotong hidung dan telinganya ini, sungguh kejam dan tidak berperikemanusian langsung. 


Inilah pengakuannya, "Rasanya seperti ada air sejuk di hidungku, kubuka mataku, tapi aku tak boleh melihat apa apa, kerana semuanya berdarah!" Ia tidak mempunyai hidung dan telinga kerana dihiris oleh anggota Taliban di Afghanistan sebagai hukuman kerana meninggalkan suami.


Pejabat berita AFP akhirnya mendapat melaporkan Aisha meninggalkan suami dan kembali ke rumah orang tuanya kerana tak tahan dengan perlakukan kasar suami. Namun berita masih simpang siur apakah kerana suami memang ahli taliban, dan TIME membesarkan ceritanya kerana kekejaman Taliban terhadap anggotanya? Tapi yang pasti hanya Aisha yang tahu dan mengalami penderitaan ini.Pemulihan: Aisha telah menerima kaunseling berikutan pengalaman traumatik beliau dan mampu tersenyum semula. 

TAOTAUAJER : Gila kejam , mereka sanggup di perlakukan sebegini atas alasan kerana meninggalkan suami. Sungguh kejam dan tidak berperikemanusian langsung. - Koleksi KEJAM!


Adbox